Waarom Finance@Work:

  • Aanpak van inventarisatie tot eindevaluatie
  • Ervaren Banking Professionals
  • Specialist in het zakelijke bancaire segment

 

 

Waarom Finance@Work?

Door de focus op het zakelijke bancaire segment, iedere opdracht als maatwerk te behandelen, van begin tot eind integraal te begeleiden en uit te laten voeren door ervaren Banking Professionals is er sprake van een unieke aanpak

Focus

Finance@Work heeft zich volledig gespecialiseerd in de diensten en producten die banken aan hun zakelijke klanten aanbieden. Onze Banking Professionals worden geselecteerd op basis van hun specifieke kennis en ervaring in dit segment, terwijl zij als ‘part-of-the-job' doorlopend worden bijgeschoold. Deze aanpak garandeert een hoogwaardig kennisniveau en een inzetbaarheid voor meerdere taken en functies binnen het bedrijvensegement.

Maatwerk

Voor Finance@Work is een opdracht maatwerk. Na een grondige inventarisatie helpen wij de bank door  problemen of vraagstellingen flexibel, doortastend en doelgericht op te lossen zodat de ambities van de bank waar kunnen worden gemaakt. Onze Banking Professionals focussen zich op de opdracht maar hebben ook oog voor andere relevante zaken die een bank nog beter kunnen maken. Elke opdracht wordt daarom  tussentijds geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Op deze wijze komen verwachtingen en realisatie bij elkaar en voegt Finance@Work een meerwaarde toe waardoor de kwaliteit van de bank ook op langere termijn kan worden gewaarborgd.

Wil je meer weten over Finance@Work, bel (013-5335895) of mail (info@financeatwork.nl) ons dan even. En als je mailt nemen wij contact met jou op.